24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen

24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen

Badbevalling

Badbevalling

Als bevallen in bad je voorkeur heeft kun je bij ons terecht! Iedereen die thuis mag bevallen, mag in principe in bad bevallen. Een badbevalling kunnen we zeker aanraden. Om het voor onze zwangeren makkelijker te maken om in bad te bevallen hebben we eigen bevalbaden te huur. Het bad is een opblaasbaar bevalbad van Birth Pool in a Box.

Badbevallingspakket

In principe kan je het bad vanaf de 36e week meekrijgen, zodat je het opzetten van het bad voor de bevalling kan oefenen. Bij het bad, krijg je ook een badbevallingspakket te leen. Hierin zit alles wat je nodig hebt om het bad op te pompen, te vullen en te legen.

Kosten

Het bad, met badbevallingspakket is bij ons te huur voor 50 euro. Daarnaast betaal je 30 euro voor je eigen, persoonlijke hoes voor de bevalling, die we er in verband met de hygiëne standaard bij leveren. Het bad, het badbevallingspakket en de persoonlijke hoes krijgen jullie tussen de 36e en 37e week mee tegen betaling van 80 euro. Mocht er geen gebruik van het bad zijn gemaakt, dan nemen we de persoonlijke hoes in ongeopende verpakking weer retour en ontvang je het bedrag van 30 euro retour.

Badbevalling

Thuis kan je in bad bevallen wanneer dit je prettig lijkt. Dit kan in een speciaal bevalbad. Wanneer je dit graag wilt, geef dit dan tijdens je controles bij ons aan. Wij regelen dan tegen een onkostenvergoeding een bad voor jou. Wij verhuren twee baden, geef het tijdig aan zodat we er een voor je kunnen reserveren

Wat je zelf moet aanschaffen

De huur van het bad en het badbevallingspakket kunnen we helaas niet retourneren. Wat je verder zelf nog dient aan te schaffen/ in huis te hebben:

Reserveren

Geef tijdig tijdens je zwangerschap aan dat je dit graag wilt, dan reserveren wij het bad voor jou, we hebben namelijk maar twee baden te huur. Wanneer je in het ziekenhuis wilt bevallen is er de mogelijkheid om in bad te bevallen, mits de kamer met het bad vrij is. Op een van de vijf kamers staat een speciaal bad hiervoor. Geef tijdens de controle aan wanneer je dit wilt, dan vragen we of deze kamer vrij is wanneer we met je naar het ziekenhuis gaan voor de bevalling.