24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen

24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen

Spreekuren

Spreekuren

In je zwangerschap kom je regelmatig bij ons langs op het spreekuur in onze praktijk ‘Lief Leven’ in de wijk Emmermeer in Emmen. Je zult ons allemaal meerdere keren treffen tijdens de controles. Op deze manier leer jij ons en wij jou zo goed mogelijk kennen. 

We zijn goed bereikbaar, ook vanuit de omliggende dorpen. Er is voldoende parkeermogelijkheid (gratis) rondom de praktijk. Onze praktijk is bewust huiselijk ingericht. We streven naar een sfeer waarin jij je samen met je partner veilig en vertrouwd voelt.

Onze spreekuren zijn op afspraak

Naast spreekuur overdag, houden wij ook een avondspreekuur. In onze praktijkruimte staat een echo apparaat. Op deze manier kunnen we de benodigde echo’s, in de meeste gevallen, tijdens het spreekuur uitvoeren. Tijdens de spreekuren plannen wij ruim de tijd in voor je afspraak. Wanneer jij tussendoor vragen hebt zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Ook kun je niet-dringende vragen via de email aan ons stellen.

Ben je zwanger en wil je je aanmelden? Schrijf je dan in via onze website, wij bellen je binnen 24 uur voor een afspraak. Je mag ons ook bellen. Voor inschrijvingen zijn wij dagelijks te bereiken tussen 9.00 uur en 17.00 uur op 06-30311301, je krijgt dan altijd één van de verloskundigen te spreken. Ook voor het plannen van een pretecho (geslachtsbepaling of 3D/4D) mag je dit nummer bellen of ons een email sturen.

Kleintjes

Wanneer je een afspraak hebt op het spreekuur kun je de praktijk binnen lopen en plaats nemen in onze wachtkamer. In onze praktijk mogen ook de kleintjes zich welkom voelen, dus neem ze gerust mee.