Verloskundige in Emmen

Ben je zwanger en op zoek naar een verloskundige in Emmen, meld je dan snel aan. Dit kan via onze website of telefonisch op werkdagen. Wij staan voor kleinschalige zorg. Wij werken bewust met z’n tweeën in de praktijk, ondersteund door één vaste waarneemster en dus niet in een grote groepspraktijk. Ook hebben wij geen weekendregeling met andere praktijken. Je treft altijd een van ons.  Tijdens onze spreekuren nemen wij ruim de tijd voor jou. Lief Leven wil jou als zwangere en jouw partner de zorg bieden die bij jullie past. Beiden hebben wij jarenlange ervaring als verloskundigen in Emmen.

Je kunt met ons bevallen waar en hoe je wilt. Thuis of in het ziekenhuis. Wil je in bad of op de baarkruk bevallen? Dat kan ook onder onze begeleiding. Wij begeleiden de poliklinische bevallingen in het Scheper Ziekenhuis in Emmen.

Zoek je een verloskundige in  ’t Haantje, Klijndijk, Odoorn, Odoornerveen, Exloo, Valthe, Valthermond,  Nieuw-Weerdinge, Erm, Sleen, Noord-Sleen, Erica, Nieuw-Dordrecht of Schoonoord. ook dan kan je je bij ons aanmelden.
Mocht je woonplaats hier niet tussen staan en wil je toch graag door ons begeleid worden omdat wij je eerste zwangerschap en/of bevalling ook hebben begeleid? Bel ons gerust om te overleggen.

We verwelkomen je graag in onze verloskundigenpraktijk in Emmen!