24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen

24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen

Praktijk

Ruime ervaring en persoonlijke aandacht

Met jarenlange ervaring als verloskundigen in Emmen en liefde voor ons vak, willen we jullie graag begeleiden tijdens een bijzondere periode in jullie leven. Daar nemen we de tijd en aandacht voor. Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijke aandacht te geven en moedigen je aan om vertrouwen te krijgen in je eigen kracht. Door onze kleinschaligheid leren wij jou en je partner goed kennen en bouwen wij zo een vertrouwensband op met jullie.

Bevallen waar jij dat wilt! Thuis of in het ziekenhuis.

Wij vinden het belangrijk dat jij kunt bevallen waar en hoe jij het wilt. Thuis of in het ziekenhuis. Op bed, op de baarkruk of in bad. Bevallen zoals jij het graag wilt. Er is veel mogelijk binnen de medische grenzen.

Onze verloskundigenpraktijk, Lief Leven, is gevestigd in de wijk Emmermeer, in het noorden van Emmen. We zijn vanaf hier ook goed bereikbaar vanuit Odoorn, Valthe, Klijndijk en Exloo.
We houden op verschillende dagen en dagdelen spreekuur (ook avondspreekuur) en maken tevens (pret)echo’s. Rondom de praktijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Zorgverzekering

Goede samenwerking

Wij zijn laagdrempelig (telefonisch en per email) bereikbaar en nemen de tijd om je vragen en onzekerheden bespreekbaar te maken. Wij houden bewust geen telefonisch spreekuur, want wij vinden dat wanneer jij met een vraag zit je ons altijd moet kunnen bellen. Dit kan op ons mobiele nummer, 0630311301. Ook kun je ons altijd met vragen mailen. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met de verloskundigen en gynaecologen van het ziekenhuis in Emmen.

Wij streven naar een gezonde, veilige zwangerschap en bevalling en een goede start met je kindje.  Mochten er toch risico’s optreden dan verwijzen we jou naar een specialist.

Dus ben je zwanger en op zoek naar een verloskundige in Emmen, meld je dan snel bij ons aan.